sobota 4. května 2013

ZELENINOVE POKUSENI 1

Pekny vecer....vubec nevim,co delat...mala spi  a jak uz ted nevkladam clanky o hubnuti,tak porad premyslim,jakymi clanky nadale plnit blog.

Dnes jsem v jednom casopise nasla par receptu,ktere vas budou treba zajimat.Bohuzel ale budou bez fotek,pac jsem je jeste nedelala,ale urcite casem si nejakej z nich vyzkousim :-)

KUKURICE NA GRILU S BYLINKOVYM MASLEM

ingredience na 4 porce:

-4 klasy kukurice
-80g masla
-pazitka
-petrzelka
-koriandr
-kura z citronu
-1 lzice stavy z citronu
-sul
-pepr

Postup:

Kukurici nakrajime na vetsi spalicky a dozlatova je ugrilujeme ze vsech stran.Mezitim nechame maslo povolit.Nasekame pazitku,petrzelku a koriandr.Vmichame k maslu,dochutime kurou a stavou z citronu,soli,peprem.Jeste horke kukurice potreme bylinkovym maslem.

TIP:
Kukurici si muzete i predvarit ve vrouci vode domekka.

SALAT ZE ZELI S POMERANCI A BRUSINKAMI

ingredience na 1 porci:
-1 hlavka cerveneho zeli
-1 cervena cibule
-2 pomerance
-40g susenych brusinek
-2 lzice panennskeho repkoveho oleje
-1 lzice javoroveho sirupu
-1 lzice stavy z pomerance
-sul
-pepr

POSTUP:
Hlavku zeli omyjeme a  nakrajime na tenke prouzky,cervenou cibuli  a pomerance na platky.Prendame na talire a zasypeme brusinkami.Pripravime si zalivku z repkoveho oleje,javoroveho sirupu,stavy z pomerance,soli a pepre.Lehce vmichame do salatu.

TIP:
Misto brusinek muzete salat ochutit slunecnicovymi seminky.

Dalsi recepty vam vlozim do dalsiho clanku v nasledujicich dnech.\ted uz me prepada unava,tak jdu spinkat.Preji krasnpou dobrou noc :-)

P.S.
dnes mel blog cca skoro 300 otevreni,dekuji :-)


pátek 3. května 2013

OBLIBILA JSEM SI PECENI :-)

Pekny vecer.....oblibila jsem si peceni :-)
Vcera  a dnes jsem pekla-jahodovy kolac a  kynute ceske buchty plnene jahodami ....
Zde jsou me vytvory.......nejsem zadna pekarka,ale ucim se pect a celkem se mi to i dari :-)

Recepty na jahodovy kolac a kynute ceske buchty plnene jahodami najdete zde v tomto odkaze MOUČNÍKY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...