sobota 12. ledna 2013

KURECI POLEVKA S RYZI

Mekka zrnka neloupane ryze nasakla hustym drubezim vyvarem dodaji cire kureci polevce spravnou hutnost.Krupavou tecku tvori oprazene mandlove vlocky.

4 porce
doba pripravy :20 minut
doba vareni:35 minut

30 g masla nebo margarinu
1 lzice olivoveho oleje
450g nakrajenych kurecich prsicek bez kuze a kosti
1litr drubeziho vyvaru
2 stredne velke ocistene mrkve nakrajena na kolecka
1 velka oloupana cibule nakrajena nadrobno
80g dlouhozrnna neloupana ryze
2 lzice sekane zelene petrzelky
1/4 lzicky soli
cerstve mlety cerny pepr
10g mirne oprazenych madlovych vlocek a snitky petrzelky na ozdobeni

1)Ve vetsim hrnci rozpustime maslo nebo margarin a olivovy olej,pridame kureci maso a na mirnem ohni nechame deset minut osmahnout.

2)Prilijeme vyvar,pridame mrkev,cibuli a sekanou petrzelku.Ochutime soli a trochou pepre.

3)Hrnec zakryjeme a polevku pomalu privedeme  k varu.Pak zmirnime teplotu a nechame asi 25 minut povarit,az je ryze mekka.Hotovou polevku rozlivame do nahratych taliru,zdobime mandlemi a petrzelkou a podavame s  teplymi makovymi rohliky.

hodnota 1 porce:
energie:334kcal
bilkoviny:27g
tuky:celkem 15g
sacharidy:22g
vlaknina:2,1g
sodik:273g
cholesterol:67mg

Polevku budu zitra varit na zitrejsi obed :-)




ZASLOUZENY ODPOCINEK

Pekny vecer.....
Dnesni den jsem stravila celej den doma.Venku je takova zima,ze me tam nikdo nedostal.Vetsinu dne jsem stravila v kuchyni,pak jsem se zabavila velkym uklidem a nakonec jsem se venovala me milovane dcerce.

Jinak dnes jsem si pekne zahresila :-(Pritel si vymyslel,ze chce upect bananovy dort(smes jsem koupila),no a ja si kousek dala.....musela jsem ten svuj vytvor ochutnat.A na obed jsem zhresila zahustenym bramborovym  gulasem-nechtelo se mi vyvarovat.

JIDELNICEK:

snidane-fit chleb,cottage,sunkovy slaam,rajce
svacina-pomelo
obed-bramborovy gulas,fit chleb
svacina-pulka ochuceneho jogurtu
vecere-rizoto se zampiony,mrazenou zeleninou a libovym parkem
tekutiny-2x kava s mlekem,voda s citronem
pohyb-domaci aktivita
HRICH-BANANOVY DORT



pátek 11. ledna 2013

16.DEN(nic moc jidelnicek) a KONEC 1.LEVELU JILL

Pekny vecer...
Dnesni den jsem jsem mela spise behaci :-)Rano jsem s malou zaspala a malem jsme nestihli autobus k zubarce,takze jsme se v rychlosti oblekli,male jsem udelala snidani a sobe jsem dala snidani hrisnou ......Autobus jsme stihli tak,tak.
K zubarce jsme prisli presne na objednanou dobu,prohledla Vikince zoubky a moc ji chvalila.No i ja,pac zubarky se vubec nebala,coz jsem byla prekvapena.V pondeli nas ceka poradna,tak to urcite bude rev,pac Vikinka se boji doktoru.Anebo me prekvapi a bude se usmivat jako na zubarku :-)Jinak ma ve svych 18.mesicich krasnych 14 zoubku :-)
Jeli jsme jen na otocku,takze jsme se od zubarky vraceli hned domu.Udelali jsme si obed a po obede Vikinka sla spinkat a ja si sla zacvicit  a zaroven dokoncit posledni den 30shred days 1.levelu.Ted me ceka nekolikadenni pauza a pak se jde hned zacit s druhym levelem,.Jeste porad nevim,co me ceka..ani jsem to jeste nezjistovala,nechavam se prekvapit.
Odpoledne jsme se pak vydali na nakup,takze jsme se vratili az k veceru,takze ja se podivala uz jen na zpravy  a sla jsem uspat malou.

MUJ JIDELNICEK:nestihala jsem se poradne najist,takze dnesni jidelnicek bych mohla nazvat HLADOVENI.....Ani jsem si ho do koucinku nezapisovala.

snidane-dve buchticky
svacina-------------------
obed-kureci polevka,kureci cina s ryzi
svacina------------------------
vecere-kureci cina  s ryzi
tekutiny-voda s citronem
pohyb-30shred days



EUCERIN Zklidňující tělové mléko 12 % Omega

Pekny vecer...
rozhodla jsem se dnes vlozit jeste jeden clanek.Predchvili jsem si davala sprchu....jako vzdy jsem pouzila opet cokoladovou baleu young....ja se do ni proste zamilovala.:-)

Ale proc jsem se rozhodla psat tento clanek?Dnes jsem se tak prohrabovala ve svych vecech a narazila jsem na par vzorecku znacky Eucerin a tak jsem si rekla,ze je odzkousim na sobe...udelala jsem ze sebe pokusneho kralika....zatim teda u jednoho vyrobku a to u zklidnujiciho teloveho mleka.

Abych pravdu rekla,tak to trosku flakam a po koupeli se zadnym telovym mlekem nemazu a asi to je chyba,pac to nejspis muze byt i duvod toho,ze se ma pokozka vysusuje a obcas me i svedi.Nejvetsi problemy jsem s tim mela v obdobi tehotenstvi:-(,ted uz to neni tak caste.

NECO O ZNACCE EUCERIN:

Historie značky EUCERIN se datuje od roku 1900, kdy vědec Dr. Isaac Lifschütz učinil průlomový objev v oboru farmacie a vyvinul první stabilní masťový základ, kterému dal řecký název EUCERIN (krásný vosk). V současnosti patří EUCERIN k vysoce uznávaným a preferovaným dermokosmetickým značkám. Dermatologové doporučují tyto výrobky zejména proto, že udržují pokožku ve vynikající kondici a vyhovují také specifickým potřebám citlivé, oslabené či nemocné pokožky. Vědci laboratoří EUCERIN spolupracují s předními dermatology a při vývoji nových výrobků využívají nejvyšší dermatologické standardy. Společnost používá pouze pečlivě vybrané a klinicky testované účinné látky a garantuje tak nejvyšší kvalitu svých produktů.



EUCERIN Zklidňující tělové mléko 12 % Omega 
Tělové mléko pro každodenní péči o suchou, zarudlou a svědící pokožku. Ideální jako doplňková péče při dermatologické léčbě atopického ekzému i v akutní fázi onemocnění. Speciální jemné složení je ideální i pro kojence a batolata. Neobsahuje alkohol, barviva, lanolin a parfemace.
Účinky:
  • složení s omega-6 mastnými kyselinami účinně zvláčňuje pokožku a obnovuje ochrannou kožní bariéru,
  • licochalcon zklidňuje podráždění kůže a redukuje její zarudnutí,
  • okamžitě mírní svědění pokožky,
  • lehce vstřebatelná emulze "voda v oleji" se snadno roztírá,
  • výrazné zmírnění svědění a napětí pokožky. Pokožka získá novou hebkost a bude dlouhodobě chráněná před dehydratací.
Jak používat
Aplikujte 1 - 2x denně (v případě potřeby i vícekrát) na čistou, osušenou pokožku a lehce rozetřete.



JA TENTO VYROBEK DNES POPRVE VYZKOUSELA A MUSIM PRIZNAT,ZE JSEM S NIM SPOKOJENA.POKOZKA MI PRIJDE HLADKA,KRASNE PROMASTENA,BEZ NEJAKYCH ZNAMEK SVEDENI.URCITE MUZU DOPORUCIT TEM,KTERY MAJI PROBLEMY SE SUCHOU POKOZKOU,SVEDICI POKOZKOU ATD.

CENA JE TROSKU ODRAZUJICI,PAC ZA 250ML VYROBEK ZAPLATITE CCA 500KC.

NO A JA SE OPET ZACNU MAZAT TELOVYMI MLEKY,ABYCH SE PROBLEMUM VYHLA,PAC ZAPLATIT 500KC ZA TOTO  TELOVE MLEKO SI DOVOLIT NEMUZU.....



čtvrtek 10. ledna 2013

CHILLI CON CARNE

Jak uz jsem se zminovala ,recept jsem dostala od Domci a je vynikajici-milujeme toto jidlo :-)


Ingredience

  • 1 lžíci oleje
  • 1 velkou cibuli
  • 1 čerstvou červenou papriku
  • 2 stroužky česneku
  • 1 vrchovatou lžíci pálivého chilli (nebo 1 lžičku, pokud chcete jemnější pokrm)
  • 1 lžíci mleté sladké papriky
  • 1 lžíci římského kmínu,davam obycejny
  • 500 g mletého hovězího masa,davam veprove
  • 300 ml hovězího vývaru,davam vodu
  • 400 g konzervovaných rajčat-nedavam
  • ½ lžíce sušené majoránky
  • 2 lžičky rajčatového protlaku
  • 400 g sterilovaných červených fazolí
  • sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce cukru nebo kostička tmavé čokolády (viz Tajný tip)-nedavam


Příprava jídla

1. Připravte si zeleninu. Nakrájejte cibuli na kostičky zhruba o půlcentimetrové hraně. U cibule to půjde nejlíp, když ji přepůlíte od kořínků směrem ke stonku, oloupete a směrem od stonku krájíte na tenké plátky. Nedokrajujte je až do konce – u kořínku by měla držet pohromadě. Poté ji otočte a pokrájejte na kostičky. Papriku rozpulte, zbavte jádřince, opláchněte a nasekejte přibližně na centimetrové kostky. Nakonec oloupejte a nakrájejte česnek.

2. Pusťte se do vaření. Postavte pánev na střední plamen. Nalijte do ní olej a nechte ho minutku nebo dvě rozpálit (na elektrickém sporáku to trvá o trochu déle). Do rozžhaveného oleje vhoďte cibuli a za pravidelného míchání ji asi pět minut smažte. Měla by změknout a zesklovatět. Pak přisyp­te česnek, kostičky papriky, chilli, sladkou papriku a kmín. Za stálého míchání smažte ještě pět minut, dokud se všechny vůně pěkně nepromísí. 

3. Teď osmahněte maso. Trochu ztlumte plamen, přidejte do pánve mleté maso a vařečkou se ho snažte rozdělit na co nejmenší kousky. Počítejte s tím, že olej s cibulí a kořením bude trochu prskat. Asi pět minut rychle míchejte tak, aby se maso rozdělilo do hrudek a bylo stejnoměrně opečené. Udržujte střední plamen – maso by mělo být dokřupava usmažené, nikoli dušené. Pokud byste ho ale smažili příliš zprudka, hrozí, že česnek zhořkne a přichytí se ke koření.  

4. Na řadě je omáčka. Vývar přilijte do pánve. Totéž proveďte s konzervovanými rajčaty. Potom přisypte majoránku, cukr, sůl a pepř. Na závěr přidejte rajčatový protlak a všechno ještě jednou důkladně promíchejte.  

5. Poduste maso s omáčkou. Přiveďte směs k varu, zamíchejte a přiklopte pokličkou. Co nejvíc stáhněte plamen a nechte všechno dvacet minut probublávat. Občas zamíchejte a zkontrolujte, jestli se omáčka nepřichytává nebo zda se příliš neodpařila. Pokud ano, přidejte dvě lžíce vody a podívejte se, jestli jste opravdu ztlumili plamen na minimum. Správně podušené chilli con carne by mělo být husté a šťavnaté. 

6. Nakonec přidejte fazole. S pomocí cedníku je slijte a přidejte do pánve. Znovu pokrm přiveďte k varu a ještě deset minut ho povařte. Jestli se vám zdá omáčka příliš hustá, přilijte trochu vody. Ochutnejte a podle potřeby dokořeňte; je pravděpodobné, že jídlo bude potřebovat víc soli a pepře, než jste čekali. Potom už jenom odklopte pokličku a nechte chilli con carne aspoň deset minut odstát. Vydržte to – je to opravdu důležité, aby se chutě rozložily a maso nasáklo všechny vůně.  

Tajný tip 
Čokoláda – to je váš překvapivý trumf! Jakákoli tmavá čokoláda (mléčná i hořká) totiž chilli con carne rázem promění ve skutečnou specialitu. Stačí, když místo lžíce cukru přidáte do hrnce zároveň s fazolemi jeden nebo dva čtverečky. Ale pozor, nepřežeňte to – přece nechcete, aby typické masité jídlo získalo čokoládovou příchuť!

zdroj:apetit



15.DEN a PREDPOSLEDNI DEN 1.LEVELU

Pekny vecer.....
Mala mi uz hodinku spi,tak ja jdu rychle napsat par radku o mem dnesnim dnu.
Dnesni den mi zacal v devet rano-po dlouhe jsem se vyspala.Vikca celou noc vydrzela spat ve sve postylce,ke mne si sla lehnout az k ranu :-)
Nasnidali jsme se,chvilku jsme si hrali  a mezitim jsem vymyslela dnesni obed......Kdyz jsem nahledla do lednice,co obsahuje......tak jsem se rozhodla udelat nase nejoblibenejsi papani,na ktere me kdysi davno navedla Domca :-)
No,ale jeste predtim nez jsem zacala varit,tak jsme se sli projit do obchudku...venku se nam trochu ochladilo a zitra je patek a v pocasi slibovali,ze nam napadne snih,tak jsem zvedava :-)¨
Po obede jsem sla uspat malou,ale zbytecne,usla mi az o pul pate,takze vecer usne opet az v deset.....
No a ja toho jejiho spinkani vyuzila a sla jsem si zacvicit muj predposledni den 30shred days a douklizet :-)
Zbytek vecera si budeme hrat ,atd.

Muj jidelnicek-dnes jsem si splnila svuj prijem,ale bohuzel jsem nerozsvitila bilkoviny,tuky a sacharidy a zeleninu :-(Ani se nedivim,pac mi chybeli dve svacinky :-(No,mozna by se neco v tom jeste rozvitilo,pac u polevky mam jen kj,nenasla jsem zbyvajici hodnoty ingredienci a polevku delam pro vsechny dohromady doma.....

snidane-150g naturelly cream jogurt+musli
svacina-------------------------------
obed-200ml kureci polevka,chilli con carne(4g sadlo,125g mlete maso,8g protlak,150g fazole,100g paprika,10g cibule),50g bily chleb
svacina-4g nescafe,4g cukr,200ml voda,50 ml mleko
vecere-200ml kureci polevka
tekutiny-voda s citronem
pohyb-prochazka,domaci aktivita,30shred days






středa 9. ledna 2013

PECENY PANGACIUS SE ZELENINOU

Na dnesni obed jsem si nasla na netu recept a musim se  s nim podelit.....
Pokud mate radi ryby,tak urcite vyzkousejte....
Pritel,kterej ryby moc nemusi,tak se oblizoval.....je vhodne i pro deti a hlavne pro hubnulky :-)
zdroj:vareni
                                                                                 
                                                                           

Filety mraženého pangasiuse necháme rozmrazit a osušíme. Na filety přidáme podle chuti sůl, pepř. Takto připravené filety dáme do pekáče a na vrch ještě přidáme podle chuti mletý kmín, mletou sladkou papriku a gril koření na ryby s citronem.
Cibuli si očistíme, nakrájíme na malé kostičky a posypeme jí filety pangasiuse v pekáčku. Na každý filet položíme 2 plátky másla. Kolem filet do pekáčku vysypeme mraženou zeleninovou směs podle toho, jakou máme rádi. Podlijeme troškou vody. Ten kdo nemá zeleninu rád, může ji klidně vynechat. Pangasiuse pečeme v předehřáté troubě asi 20 - 30 minut.
Pečeného pangasiuse podáváme teplého, nejlépe s vařenými nebo pečenými brambory.

Ingredience

na  porcí 

14.DEN HUBNUTI a 8.DEN JILL

Pekny vecer....
Dnesni den se vstavalo v devet hodin.Udelala se snidane a  sli jsme si s Viktorkou hrat a ucit se nove veci-dnes se naucila delat prosim,prosim :-)
Pak nam volala teta Dominika,tak po nasem hodinovem telefonate jsem sla sobe a pritelovi uvarit obed,Vikinka mela navareno :-)
Po obede mi Vikinka usla,tak ja si sla rychle zacvicit osmy den 30shred days a po zbytek dne jsem se venovala domacnosti a uklidu.Ted uz jen odpocivam,koukame s Vikinkou na pohadky a za nejakou dobu se budeme chystat na spinkani.....Treba mi dnes usne driv jak v deset :-)

Muj jidelnicek-za ten se omlouvam,ale jidla se delaji ze zasob,co mame doma.Velky nakup nas ceka zitra nebo v patek :-),takze podle toho vypadaji i me vysledky v tabulce :-(

snidane-8g maslo,220g vajicko,25g bila bulka,75g rajcata
svacina-100g pomelo
obed-100g pangacius,125g brambory varene,175g mexicka zelenina,4g maslo
svacina-125g rajcata,150g bily jogurt
vecere-50g debrecinske kureci parky,4g horcice,13g bily chleb
tekutiny-voda s citronem
pohyb-domaci aktivita,30shred days






MRKVOVA POLEVKA

Mam pro vas recept,ktery je opravdu moc chutnej  a vy si ho doma urcite zamilujete,pokud mate radi mrkev a hlavne je vynikajici pro vase deticky :-)
Recept jsem objevila na strankach vareni,ale ja si ho trosku pozmenila....Nikdy nevarim uplne presne podle receptu ...zkousim obcas zapojit i svou fantazii :-)
toto je bez smetany,ja si ji udelala dietni


Ingredience

  •  
    1 kelímek
    smetana
     
    sůl
      
    1 l
    horká voda
     
    4 ks
    brambory
     
    mletý černý pepř
     
    4 ks
    mrkev
     
    2 lžíce
    máslo

    Připravíme si větší hrnec a rozehřejeme v něm máslo. Poté přidáme nastrouhané větší mrkve a chvíli restujeme. Asi tak 10 minut na mírném ohni.
    Pak mrkev zalijeme horkou vodou, přidáme  na kostky nakrájené brambory a přikryjeme pokličkou. Mrkvovou polévku vaříme přibližně 20 minut, dokud nejsou brambory měkké. Po změknutí brambor polévku osolíme, trošku opepříme a vlijeme smetanu z kelímku. Zamícháme, maličko povaříme. Mrkvovou polévku mírně povaříme a poté ihned podáváme.
    kdo bude chtit,tak muze zahustit i moukou,pokud se mu bude zdat ridka :-)

úterý 8. ledna 2013

13.DEN(vazeni na stobu) a 7.DEN JILL

Pekny pozdni vecer.....
Dnes mi mala trosku protestovala s vecernim usinanim,tak clanek pisi az ted......drive jsem se k nemu nedostala,pac jsem cekala az mala usne.Uz teda spi pul hodiny,ale ja musela jit udelat nocni mliko,pritelovi svacinu do prace a nakonec si udelat ocistu v cokoladove Balei :-)(musela jsem nejak zahnat chut.....ne na sladke,ale na jidlo :-))))))

Dnesni budicek byl az v deset hodin....U nas je to neobvykle a rano jsem koukala na hodiny a neverila jsem svym ocim.....No,taky se pak muzu divit,ze mi mala driv,jak v deset vecer neusne :-)No,ale nevadi :-)

Jinak u nas opet zase bylo skarede...celej den bylo zamraceno a zase prselo.zavidim,tem,co jim celej den napadl snih....podle pocasi by melo u nas v Praze zacit snezit uz v patek,tak jsem na to zvedava.Takhle ,kdyz napadne snih aspon muzu jit radit s malou chvilku ven...kdyz ale porad jen prsi,tak musime byt zavreny doma :-(
No ale pristi tyden uz se snad dostaneme do Kuliskova.....s tou nasi Dominkou a Sarinkou :-)Uz jsme se s nimi nevideli pekne dlouho a Kliskov jsme navstivili asi cca pred dvema mesici :-((

No a jaky byl dnesni den,krom toho,ze jsme stravili doma.....a zasli jen do mistniho obchudku pro pecivo(bohuzel jen bile),pac jine nevedou :-(

Ceke dopoledne jsem se venovala vareni,pak domaci aktivite,po celou dobu jsem si hrala s malou,naobedvali jsme se  a sli do obchudku.Pak mala usla a ja si sla rychle zacvicit sedmy den 30shred days a zbytek dne jsem pak stravila u televize,koupanim male a uspavanim :-)

A jak uz jsem se zminila v nadpise meho clanku,tak jsem si vzpomnela,ze jsem mela na stobu po tydnu vazeni,tak jsem se zvazila,ale bez vysledku.No,ani se nedivim,pac mam sve zenske veci,takze uvidime,jake bude vazeni za 3 dny,kdy mi skonci cviceni s Jill :-)Jinak moje vaha je porad 82kg :-)

MUJ JIDELNICEK-dnesni den jsem si nezapsala do koucinku,takze nevim jeho vysledky:-(

snidane-150g naturelly cream jogurt+muslli
svacina--------------------------------
obed-mrkvova polevka(4g maslo,63g mrkev,50g brambor),veprova plec s mrkvi a bramborem(4g olej,100g veprova plec,10g cibule,150g mrkev,200g varene brambory)
svacina-100g rajcata
vecere-mrkvova polevka(4g maslo,63g mrkev,50g brambor),50g rusti tmavy chleb
tekutiny-voda s citronem -konecne jsem si vzpomnela a koupil citron :-)
pohyb-domaci aktivita,mala prochazka,30shred days





pondělí 7. ledna 2013

DOPORUCENE POTRAVINY K HUBNUTI 1


Rozhodla jsem se vam vytvorit tabulku s vhodnymi potravinami,s kterymi zarucene zhubnete a zaroven jsem si to vytvorila jako moji pomucku k sestavovani jidelnicku :-)

NIZKOKALORICKE HOTOVE POKRMY
  
Saláty Dietplus350kJ6g2g10g

FASTFOOD RYCHLE OBCERSTVENI-KFC
  
Salát Garden bez zálivky KFC90kJ1g0g4g

FASTFOOD RYCHLE OBCERSTVENI-MCDONALD
  
Salát zahradní bez zálivky McD60kJ2g0g2g
Přidat/ode
  
Salát Chef McD340kJ8g4g3g

MASO
  
Holub280kJ11g2g1g
  
Husí prsa580kJ15g8g0g
  
Jelení470kJ22g2g0g
  
Klokaní430kJ20g2g0g
  
Koroptev460kJ24g1g0g

  
Krocan (prsa bez kůže)440kJ24g1g0g
Přidat/odebra
  
Krůta průměr550kJ22g5g0g
Přidat/odebrat
  
Krůtí prsa průměr450kJ24g1g0g
  
Kuře průměr510kJ21g4g0g?Přidat/odebrat
  
Kuřecí prsa430kJ23g1g0g?Přidat/odebrat
  
Kuřecí prsní řízky albert Quality430kJ23g1g0g
  
Srnčí hřbet520kJ23g4g0g?Přidat/odebrat
  
Srnčí kýta450kJ22g2g0g

  
Zajíc430kJ23g1g0g

RYBI VYROBKY
  
Kalamáry kroužky mražené290kJ13g1g1g?Přidat/odebrat
  
Krabí tyčinky410kJ14g1g7g
  
Pangasius mražený filety250kJ15g0g0g
  
Rio Mare NATURA tuňák ve vlastní šťávě450kJ25g1g0g
  
Sleď marinovaný v octovém nálevu390kJ16g3g0g
  
Sleďové závitky v aspiku510kJ15g5g3g
  
Tuňák ve slaném nálevu390kJ22g1g0g

RYBY SYROVE
  
Candát350kJ19g1g0g?Přidat/odebrat
  
Garnáti370kJ18g2g0g?Přidat/odebrat
  
Halibut530kJ20g4g2g?Přidat/odebrat
  
Hejk380kJ16g3g0g
  
Humr340kJ16g2g0g?Přidat/odebrat
  
Chobotnice300kJ15g1g1g
  
Krab400kJ19g2g1g?Přidat/odebrat
  
Krevety310kJ16g1g0g?Přidat/odebrat
  
Lín330kJ19g0g0g
  
Mečoun500kJ19g5g0g?Přidat/odebrat
  
Mořský jazyk (kambala)340kJ18g1g0g?Přidat/odebrat
  
Okoun370kJ19g1g0g?Přidat/odebrat
  
Pangasius390kJ17g1g4g?Přidat/odebrat
  
Platýz300kJ16g1g0g?Přidat/odebrat
  
Pstruh500kJ16g6g0g?Přidat/odebrat
  
Rak270kJ13g1g0g?Přidat/odebrat
  
Sépie300kJ16g1g0g?Přidat/odebrat
  
Slávky220kJ11g1g0g
  
Štika360kJ19g1g0g?Přidat/odebrat
  
Treska filé300kJ16g1g0g

UZENINY
  
Sušené maso Jerky1130kJ57g4g1g
  
Šunka dušená Fitness370kJ17g2g1g
  
Šunka krůtí prsní420kJ20g2g0g?Přidat/odebrat
  
Šunka kuřecí prsní410kJ14g4g1g?Přidat/odebrat
  
Šunka kuřecí prsní Fitness310kJ14g1g2g?Přidat/odebrat
  
Šunka kuřecí prsní junior (Schneider)330kJ16g1g2g?Přidat/odebrat
  
Šunka kuřecí uzená339kJ18g1g0g

zdroj:stob
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...