čtvrtek 28. března 2013

Fazolový guláš s vepřovým masem


Ingredience

červené fazole200g
česnek3stroužky
chili papričky2kusy
cibule4kusy
kmín1špetka
maggi1kostka
paprika1kus
pepř1špetka
polohrubá mouka2lžíce
sádlo2lžíce
sůl1špetka
vepřová plec400g
voda200ml



Postup přípravy

Na drobno nakrájíme cibuli a osmahneme na sádle do zlatova. Přidáme nakrájené maso. Okořeníme a dusíme pod pokličkou nejméně 1 hodinu, aby maso bylo pěkně měkké. Podle potřeby podléváme. Zaprášíme moukou, přidáme kostku gulášového šťávy. Podlejeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme předem uvařené fazole. Ochutíme chili papričkami, česnekem a zbylým kořením. Ještě aspoň 15 minut podusíme. Poté podáváme.

DOBROU CHUT

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...