čtvrtek 21. února 2013

TRESKA NA RAJCATECH


Poprve jsem vyzkousela tento recept a v nasi rodine se osvedcil-chutna skvele :-)


Rozmražené filety z tresky osušíme, nakrájíme na menší kousky a osmažíme na oleji z obou stran dozlatova. Opečenou rybu uchováme na teple a do výpeku přidáme slaninu, kterou necháme rozškvařit. Pak přidáme cibuli a česnek, necháme zesklovatět a vmícháme žampiony, pórek, rajčata a chilli papričky. Vše opékáme na mírné teplotě asi 5 minut a nakonec přidáme  několik lístků čerstvého rozmarýnu. Směs podlijeme vývarem, krátce podusíme a podle chuti osolíme a opepříme.
Rajčatovou směs se žampiony rozdělíme na porce a poklademe treskou. Pikantní filety z tresky na rajčatech podáváme s opečeným bramborem
Ja podavala s varenym bramborem.

inspirovala jsem se recepten na vareni.cz

DOBROU CHUT...

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...