pondělí 21. ledna 2013

PREDMERICKA MOUKA PSENICNA CELOZRNNA

Tak jsem vybrala dalsi potravinu a to mouku,z ktere si delam domaci celozrnny chleb,ktery je moc vynikajici :-)Recept na tento chleb najdete ZDE.

Je to celozrnna mouka psenicna grahamoveho typu.Je vyrobena z vybranych odrud ozime psenice pestitelu Podkrkonosi,Podorlicka,Polabi a vysociny.Setrnou poskliznovou upravou nebyla porusena prirozena klicici schopnost zrna.
Celozrnna psenicna mouka je slozena z vybranych pasazi mleciho procesu s cilem ziskat jeji maximalni nutricni vlastnosti.
Proti standardnim  svetlym moukam se vyznacuje vyssim obsahem vlakniny a mineralnich latek napr.vapniku,fosforu,selenu,zinku,zeleza a hrubsi konzistenci.
Doporucuje se pridavat k beznym druhum mouk

Celozrnna psenicna mouka je vhodna pro vyrobu vsech pekarskych vyrobku.

PRUMERNE VYZIVOVE HODNOTY:
energeticka hodnota........1472KJ/347kcal
bilkoviny.........................11,3g
sacharidy........................70,7g
tuky................................2,1g


Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...