středa 9. ledna 2013

PECENY PANGACIUS SE ZELENINOU

Na dnesni obed jsem si nasla na netu recept a musim se  s nim podelit.....
Pokud mate radi ryby,tak urcite vyzkousejte....
Pritel,kterej ryby moc nemusi,tak se oblizoval.....je vhodne i pro deti a hlavne pro hubnulky :-)
zdroj:vareni
                                                                                 
                                                                           

Filety mraženého pangasiuse necháme rozmrazit a osušíme. Na filety přidáme podle chuti sůl, pepř. Takto připravené filety dáme do pekáče a na vrch ještě přidáme podle chuti mletý kmín, mletou sladkou papriku a gril koření na ryby s citronem.
Cibuli si očistíme, nakrájíme na malé kostičky a posypeme jí filety pangasiuse v pekáčku. Na každý filet položíme 2 plátky másla. Kolem filet do pekáčku vysypeme mraženou zeleninovou směs podle toho, jakou máme rádi. Podlijeme troškou vody. Ten kdo nemá zeleninu rád, může ji klidně vynechat. Pangasiuse pečeme v předehřáté troubě asi 20 - 30 minut.
Pečeného pangasiuse podáváme teplého, nejlépe s vařenými nebo pečenými brambory.

Ingredience

na  porcí 

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...