pondělí 10. září 2012

JAHODOVY POHAR


Jahodový pohár

Ingredience

300 g čerstvých jahod
250 g mascarpone (lahůdkový sýr)
200 g bílého jogurtu
4 lžíce moučkového cukru
1 lžíce bílého rumu Malibu

Navíc:

citronová štáva
2 KL vaječného koňaku
trocha strouhané čokolády

Postup

Mascarpone rozšleháme s cukrem, jogurtem a rumem do hladkého krému.

Jahody omyjeme, odstopkujeme, nakrájíme na půlky a střídavě s krémem plníme do poháru.

Pokud máme jahod málo, tak je můžeme rozmixovat s cukrem a citronovou šťávou a našlehaný tvaroh po vrstvách přelít. Vaječný koňak se strouhanou čokoládou dodá slavnostní nádech.

http://www.labuznik.com/recept/jahodovy-pohar-2/

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...