pondělí 24. září 2012

HORCICOVA OMACKA

Horcicova omacka s bramborem

Suroviny:
Kuřecí stehenní řízky (může být jakékoliv maso, krůtí, vepřové), plnotučná hořčice, sladká smetana, tymián, saturejka, nové koření, jalovec, sůl

Postup
Cibuli zesklovatíme na oleji, zarestujeme 3 lžíce
 hořčice, přidáme nakrájené maso na větší kousky .Osolíme, dáme bylinky a koření, podlijeme a dusíme doměkka. Poté přilijeme smetanu. Dochutíme podle chuti ještě hořčicí, solí nebo špetkou cukru, jak kdo rád a zahustíme buď hotovou jíškou nebo rozkvedlanou moukou ve smetaně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...