čtvrtek 13. září 2012

GULASOVA POLEVKA

Ingredience:
olej,cibule,sladka paprika,pepr,kmin,hovezi maso netucny vyvar z kosti,sul,zelenina,hladka mouka,majoranka,cesnek

POSTUP:
Na zpenenou cibuli dame kmin,sladkou papriku,pepr,na kostecky nakrajene hovezi maso,osolime,mirne podlijeme  a dusime domekka.K polomekkemu masu pridame nadrobno nakrajenou zeleninu,ja jsem delala bez zeleniny,rozredime netucnym vyvarem,zahustime moukou rozmichanou ve vode a dovarime.Okorenime majorankou a cesnekem.

Hodnota:400joulu,5g bilkovin,7g tuku

Žádné komentáře:

Okomentovat

BUDU RADA ZA KAZDY KOMENTAR :-)
A BUDU RADA ZA KAZDOU VASI RADU OHLEDNE HUBNUTI:-)
URAZLIVE KOMENTARE BUDOU IHNED SMAZANY....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...